ZORGPREMIES Bereken je voordeel

Verzekerd van vrije keuze

 

Het is weer zo ver! De Zorgverzekeraars maken hun premies en voorwaarden voor het aankomende jaar bekend. Oscar Prent Assurantiën BV denkt met u mee.

 

Heeft u jonge kinderen, krijgt u mantelzorg, gaan de ogen inmiddels achteruit en is het tijd voor een bril of is de extra zorg van een fysiotherapeut nodig om het lichaam weer soepel en sterk te krijgen? In welke levensfase u zich ook bevind er is voor iedereen een passende verzekering maar let wel goed op de voorwaarden!

 

Een budget-polis kan heel aantrekkelijk zijn maar lees wel goed door wat de restricties zijn voor de invulling en uitvoering van deze zorg.  Op het gebied van zorg en zeker gericht op meer mogelijkheden, betere uitwerking en de inhoudelijke kennis hebben wij een collectiviteit aangevraagd bij ONVZ voor onze particuliere en zakelijke klanten. Deze collectiviteit houdt in dat wij met bundels een zeer goede zorg met meer korting kunnen aanbieden.

 

Wij zijn en blijven een onafhankelijk adviseur en werken dan ook met meerdere zorgverzekeraars samen en het kan heel goed zijn dat u via ons kantoor elders verzekerd bent wat nog steeds in u voordeel is. Als onafhankelijke tussenpersoon hebben de nieuwe premies en voorwaarden van al onze samenwerkende verzekeringsmaatschappijen paraat en kunnen wij als gewenst deze puzzel van mogelijke zorg samen maken.

 

zorg collectief 2016

Geef onze meerwaarde zijn waarde!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van

Oscar Prent Assurantiën BV